2008. március 3., hétfő

Mesék az Iraki háborúból III - Tales of Iraq War III


Együtt mi erőszakolunk meg! Baszni megéri a szabadságért! Így működik ám...a demokrácia
Szaddam: Addig nem nyugszom békében, míg Irak nem szabadul meg TŐLED!!!
Szerte szét Irakban, törvénytelen kivégzések áldozatainak a holtestéit találtak meg melyeken kínzás nyomait lelhetők. -Fúj! Nézd! Ez a test tele van lyukakkal, ámde ezek nem golyó ütötte lyukak! -Ezeket egy elektromos fúróval csináltak. Pontosan úgy, mint ahogyan mi csináltuk Vietnamban és El Salvadorban. Halál osztagokat képezzünk ki, azért, hogy ők végezzék a piszkos munkát a számunkra. Így, tiszta kezekkel térhetünk haza. He, he, he

Az iraki ellenállás kőolaj finomítót támadott meg... "-Látjátok azokat az olaj tüzeket? Fiúk: ezért vagyunk mi itt! Mi nem a szabadságot védjük-" Thomas Young, Második zászlóalj, 5. Lovassági ezred, Bagdad. Irak.
Tábornokok beszélgetnek, az U.S. Army, a Bagdadi "green zone"-ban (zöld övezet) lévő egyik létesítményében: -Sikeresen toboroztunk irakiakat, hogy harcoljanak más irakiak ellen... -Ez az! Tetszik nekem! Siitak szunikat támadnak meg,
a szunik a siitákat,
halál osztagaink beépültek az iraki fegyveres erőkbe, így, míg ezek gyilkoljak egymást nem gyilkolnak meg minket! He, he, he!
Minden egyes, az amerikai és a koalíciós erők által megölt iraki helyére egy gerillaharcos lép aki majd eljön érted! Allahu Akhbar -(Isten hatalmas!)
Az Amerikai Hadsereg személyzete és
az iraki biztonsági erők emberei által,
a foglyokkal szemben elkövetett visszaélések,
rutinszerűekké váltak.
Gyilkosságok, brutális verések,
a fogva tartottak szodómizálása...
-Meghalt ez a szarházi? -Aha! -Nagyon jó! -Eggyel kevesebb, akiről gondot kell viseljék!
TV: Észak-Korea sikeres atomfegyver kísérletet jelentett be! EZ VESZÉLYT JELENT A VILÁGBÉKÉRE! Békegalamb: Tényleg? Egyáltalán, én, mikor nem voltam veszélyben?
Nem sokkal azután, hogy Jimmy Maggey törzsőrmester megérkezett Irakba, egysége főútvonal ellenőrzésre lett beosztva. "Ahhoz, hogy megállítson egy járművet, a tengerészgyalogosnak fel kell emelnie az egyik kezét. Ha a járművezető nem áll meg -mondta Maggey- egyszerűen szét kell lőni!" "Nagyon sokáig nem értettem valamit, míg egy iraki elmagyarázta azt, hogy náluk Irakban, ha valaki felemeli a kezét, azt jelenti, hogy: HELLÓ!" A törzsőrmester számításai szerint, embereivel együtt, egy 48 órás szolgalati időszak alatt, legalább 30 civilt ölt meg.
/Részlet, egy, a Jones Magazine-ban megjelent anyagból/
Hé öcsi , ne haragudj rám mert megöltem az egész családod. Haragudj Bushra. Én csak parancsot teljesítek! És amúgy egy jó srác vagyok, tényleg!

Nincsenek megjegyzések: